Visuals

Wat is het?
Visual notes, visueel communiceren, sketchnotes, visual recording, graphics… Allemaal verschillende benamingen voor hetzelfde. Namelijk het communiceren, begrijpen en/of onthouden door middel van tekeningen/beelden en beperkte tekst, visualisaties dus. Te gebruiken in presentaties, (team)overleggen, een-op-een gesprekken, klinische lessen, stagebegeleiding en nog veel meer.

Vanuit mijn praktijk geef ik online workshops van 2 dagdelen van 3 uur waarin je de basisbeginselen van visueel communiceren leert. Je zult ontdekken hoe snel je met visuals tot de essentie van een verhaal kunt komen. Ook als je denkt dat je niet kan tekenen. Het tekenmateriaal dat je nodig hebt wordt na aanmelding opgestuurd zodat je daarna gelijk je eerste ervaringen in je eigen werkveld kunt opdoen.

Voorbereiding
Kijk ter inspiratie op de volgende websites:

Voor wie?
Ik geef deze workshop binnen diverse verpleegkundige opleidingen, in- en extern, maar ook voor medewerkers van marketing en communicatie afdelingen, onderzoekers, innovators en projectbegeleiders. Tekenen maakt de essentie van een verhaal direct helder en dat past bij haar passie voor essentie, eenvoud en elkaar goed begrijpen. Haar trainingen kenmerken zich door flexibiliteit, humor, afwisselende werkvormen en enthousiasme.

Kosten?
Deze workshop van 2 dagdelen kost € 125,- per persoon inclusief materiaal en deelname aan een Teamsomgeving waarin je zowel voor, tijdens als na de workshop inspiratie kunt opdoen, kennis en ervaringen kunt delen en het workshopmateriaal kunt nakijken.

Wanneer?
In 2022 geef ik de workshops op de volgende data:
Woensdag 23 maart en 6 april van 9.30-12.30
Vrijdag 17 juni en 1 juli van 9.30-12.30

Aanmelden?
Stuur een mailtje via de contact-pagina en geef aan voor welke workshop je interesse hebt. Je ontvangt een bevestiging met factuur. Na betaling ontvang een link naar de online Teamsomgeving waar de workshop plaats zal vinden en wordt het tekenmateriaal naar je opgestuurd.